Skocz do zawartości
CriXu

Corsair Twinx Ddr 2x 1gb 400mhz C2

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzet taki jak w podpisie, wersje opterona mam 146 idaca na 1,45V 2850MHz i wiecej... Jeszcze nie sprawdzalem pamieci poniewaz czekam na chlodzenie na procka (Ninje)... Czy ktos moglby mi napisac ile MAX mozna wyciagnac oraz na jakis timmingach.,...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napewno masz 2-2-2-6 1T na 200 MHz 2x1 GB? Jeśli tak to możesz mieć tylko pamięci oparte na Micronach 5B F/D. W takim wypadku masz szanse osiagnąć granice +/- 280 MHz 3-3-3-8 1T. Oczywiście jeśli pamięci są na Micronach oraz trafiły ci się dobre egzemplarze. Voltów zbytnio nie lubią - max jakieś 2,9v

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, jestem pewien poniewaz to sa ustawienia fabryczne :) a jak sprawdzic takie pamieci czy dzialaja na tych ustawieniach poprawnie??? bo jesli chodzi o windowsa czy gry to 0 problemow, wszystko git dziala i zadnej zwiechy... Jesli chodzi o 3D Marki tez 0 problemow...

Gdybym wiedzial jak sciagnac te czarne radiatorki z nich to bym sprawdzil na jakich sa pamiatkach ale chyba jednak odpuszcze sobie bo mam pecha i wszystko psuje :P :) chyba ze mozna to sprawdzic programem, pytanie tylko jakim :)...

Pozdro

Ps. Mama pomylka!!! Fabryczne ustawienia to: 2-3-3-6 :P sorka ale jak by nie bylo na takich jak mam w opisie dzialaja :]

Edytowane przez Szpakos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi