CriXu Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Sprzet taki jak w podpisie, wersje opterona mam 146 idaca na 1,45V 2850MHz i wiecej... Jeszcze nie sprawdzalem pamieci poniewaz czekam na chlodzenie na procka (Ninje)... Czy ktos moglby mi napisac ile MAX mozna wyciagnac oraz na jakis timmingach.,... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Napewno masz 2-2-2-6 1T na 200 MHz 2x1 GB? Jeśli tak to możesz mieć tylko pamięci oparte na Micronach 5B F/D. W takim wypadku masz szanse osiagnąć granice +/- 280 MHz 3-3-3-8 1T. Oczywiście jeśli pamięci są na Micronach oraz trafiły ci się dobre egzemplarze. Voltów zbytnio nie lubią - max jakieś 2,9v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Tak, jestem pewien poniewaz to sa ustawienia fabryczne :) a jak sprawdzic takie pamieci czy dzialaja na tych ustawieniach poprawnie??? bo jesli chodzi o windowsa czy gry to 0 problemow, wszystko git dziala i zadnej zwiechy... Jesli chodzi o 3D Marki tez 0 problemow... Gdybym wiedzial jak sciagnac te czarne radiatorki z nich to bym sprawdzil na jakich sa pamiatkach ale chyba jednak odpuszcze sobie bo mam pecha i wszystko psuje :P :) chyba ze mozna to sprawdzic programem, pytanie tylko jakim :)... Pozdro Ps. Mama pomylka!!! Fabryczne ustawienia to: 2-3-3-6 :P sorka ale jak by nie bylo na takich jak mam w opisie dzialaja :] Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez Szpakos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Czyli masz microny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 a u mnie marnie z tymi corsairami. albo mialem pecha, albo juz nie wiem. od miesięcy męcze alphy i ani rusz. Szpakos, jesli uwazasz, ze Ci sie wszystko psuje to spojrz na Addicta :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zabrakło by mi linijek gdybym wszystko chciał napisać :) Wszystko przez [ciach!]y prąd u mnie, na szczęście mam teraz UPSy ;) już pare razy zadziałały... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) :) upsy rox. Tez rozwazam kupno, choc prad u mnie dość stały choć zmienny ;) Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) Nic niemusisz sciagac . Najlepiej tutaj sobie sprawdzic jakie sie ma wazna wejsja. http://www.houseofhelp.com/v2/showthread.php?t=44365 Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...