shakur_45 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) mam taki problem na jedym oknie widac, ze mienia mi adres serwera z pop na pop.b9 i nie dziala poczta wtedy, a na drugim sam prgram ma czyms problem i nie bardzo wiem jak temu zaradzic ;/ ktos wie o co w tym wszystkim chodzi ? Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez shakur_45 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35C4R00N Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Pewnie antywirus blokuje tworzenie pliku "HOSTS", a co do pierwszego to nie zgadnę - nie używam tego programu, nie potrzebuję (gmail dobrze filtruje spam). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 a moze da sie jakos w outlooku ustawic blokowanie tych mjli ? tylko one z roznych ip leca ... i adresow, takze beda nowe ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 ja proponuję konto w Gmail + TheBat z wtyczką antyspam. = super sprawa jak dla mnie. Sam Gmail odrzuca 100% (na moim przykładzie) spamu a że korzystam również z konta 1 poza G to wtyczka TheBat również przerzuca coś w granicach 95-98%niechcianych @ nie kasując przy tym ważnych. Wtyczka ma to do siebie że cały czas się uczy więc na początku może się wydać nieefektywna i jej skuteczność wynosi ok.10-15% ale np. u mnie już po 2 tyg. zalewania mnie shitem nagle jak ręką odjął Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 ja uzywam gmail tylko to jest email mojego wujka i on nic ni ebedzie zmienial moze byc tylko konto rogers'a ;) i zadnych programow dodatkowych filtrujacych ;p tylko outlook ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...