Gość h2opolomatti Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Witam. Mam problem ze słuchawkami. Otóz moja kochana siostrzyczka podczas mojej nieobecności dorawla sie do kompa. Pierwszym i zarazem ostatnim obiektem jej zainteresowania były słuchawki. Po kilku nie udanych próbach załoezania ich na swoja głowke udało jej sie lecz niestety słuchawki miala na głowie a kabelek w rączce;(. (dzieci;p) A co jeszcze ciekawe słuchawki sa kumpla. Czy jest jakaś możliwość naprawienia tego?? Po obejzeniu kabelków okazalo sie że 3 kabelki maja w sobie jakieś białe włókno;/ Swiatłowody?? Po złaczeniu kabelków słuchawki nie graja ;/ Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Będziesz miał ciężko, postaraj się troche je poskrobać tak aby z przewodów zeszła taka jakby izolacja. W słuchawkach stosowane są troche inne kable aby ten główny nie był za gruby. Postaraj się to zrobić albo spróbuj odrazu z cyną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Będziesz miał ciężko, postaraj się troche je poskrobać tak aby z przewodów zeszła taka jakby izolacja. W słuchawkach stosowane są troche inne kable aby ten główny nie był za gruby. Postaraj się to zrobić albo spróbuj odrazu z cyną.No ok izolacja zdjeta i tak jak pisalem polaczylem je ze soba i nic ;/ Zostalo mi jeszcze z cyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) to jest pewnie minijack w jednym kabelku masz jeden kabel luzem i drugi w mniejszym oplocie,musisz delikatnie zdjac izolacje ja to robie zębami :) i wtedy je połączyć,jak połączysz razem to właśnie nie gra ;) Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...