X800 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Witam. Z pewnością każdy z Was korzysta z takiej bramki. Jeszcze gdy używałem często GG wysyłałem SMS z tego programy, ale często nie dochodziły. Wiem, że po wpisaniu w Google jest pełno wyników, ale conajmniej 1/3 jest zawodna. Więc, jaką bramke polecacie?? Czy SMS wysyłane z tych bramek dochodzą do KAŻDEJ z Polskich sieci?? Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 www.sms.pc.pl do wszystkich sieci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Może nie Bramka SMS ale program do wysyłania wiadomości tekstowych - Eskimos. W polskiej wersji językowej obsługujący wszystkie sieci komórkowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...