malkovich Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) ANTEC NeoHE 430W już wiem, że taki cichy zasilacz chcę mieć. Czy udźwignie on (bez podkręcania, ale w krytycznych momentach dla wykorzystania zasobów) mój zestaw: AMD ATHLON X2 3800+ AM2 [płyta główna] 2x1GB DDR2 800MHz GF 7600GS GALAXY Zalman Edition 2x(SATA2 HDD 80GB WD Caviar) DVD+-RW ze 3 wentylatory... czy to na styk jak na maszynę dwurdzeniową, czy wystarczy z powodzeniem? Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez malkovich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobster Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 wystarczy z powodzeniem nawet z x1900 czy 7900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Dla takiego Anteca twoj zestaw to bedzie pestka ;) Nawet jakbys bardzo mocno podkrecił kompa bedzie elegancko chodził. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 To tak jakbyś się pytał czy 911 turbo wyciągnie 200km/h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkovich Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 nie wiem dlatego pytam. ale teraz już wiem. dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 no ale czy ten zasilacz to najlpeszy wybor za te pieniadze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobster Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 no ale czy ten zasilacz to najlpeszy wybor za te pieniadze? http://zenfist.pl/pID/482.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkovich Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) no ale czy ten zasilacz to najlpeszy wybor za te pieniadze?za 329 PLN? Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez malkovich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kata strofa Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Z tymi zasilaczami jest jeden kłopot. Kiedy są za mało obciążone na starcie (min. 1 A na linii 12 V), komputer może mieć problemy ze startem. Mam właśnie w komputerze płytę ze zintegrowaną grafiką (moja płyta jest w serwisie) i równie często komputer startuje, jak nie. Więcej o tym tutaj i tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 http://zenfist.pl/pID/482.htm ta gratuluje nie bylo drozszego? moze niech kupi zippy 1kw? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkovich Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) U mnie nie ma żadnych kłopotów z niedociążeniem linii na starcie. Zasilacz po 6 godzinach grania w Serious Sama 2 jest chłodny w dotyku. Z zasilacza wydobywa się leniwie chłodne/ledwo-letnie powietrze. Jest dla mnie niesłyszalny nawet jak komp stoi na biurku. Napięcia jak napięcia - stabilne i w normie. Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez malkovich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Przy takim lajtowym kreceniu to pewno ze nie bedzie ogien z niego buchal :D hehe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkovich Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 komp jest w ogóle nie kręcony - jedynie CL4 zamiast CL5. komp miał być cichy (tzn zasilacz) i jest a zasilacz sprawny. a kupiłem go za 329PLN kiedy w ZF kosztuuje 450. dobrze mieć trochę na zapas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...