Massimo Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Siemka! Sprawa jest taka: od półtora roku posiadam Siemensa CX65, jakieś pół roku kupiłem sobie kabel (USB) wszystko było OK do momentu aż telefonik trochę się pomoczył ;] nie chciał się włączyć, oddałem do naprawy, wgrano nowy soft. Teraz jak chcem coś z niego lub na niego skopiować to ni da rady :( Jak chcem z skopiować z fona na kompa wyskakuje "Katastrofalny błąd", jak odwrotnie "Taki interfejs nie jest obsługiwany" i obojętnie co kopiuje, czy pliki z rozszerzeniem .mp3, .txt czy .jpg. Wina fona czy może kabla? Dodam że kabelek przez długi czas leżał u kolegi więc może kabel ma w sobie jakąś usterkę? Dzięki za wszelką pomoc. P.S. Sory trochę się wkurzyłem i nie w ten dział temat poszedł :/ Proszę o przeniesienie go do odpowiedniego działu. Dzięki! Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez Massimo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Z telefonem do reklamacji, a z watkiem w inne podforum do innego tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Jesli oddales do naprawy i wrzucono tylko nowy soft to istnieje szansa, ze cos sie stalo ze zlaczem systemowym bo wkoncu sam napisales, ze telefon sie zamoczyl. PS. Nie sadze, zeby przyjeli reklamacje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Telefon się zamoczył, nastąpiło zwarcie i coś tam się spaliło (nie pamiętam już co), koleś naprawił usterkę i zaproponował wgranie nowego softu (w tym wypadku nowy nie zawsze znaczy lepszy :() i teraz to jest lipa. Też sądze że nie przyjmą reklamacji :P:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...