wkamil Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 (edytowane) Slowo sie rzeklo ;-) Mycha dotarla do mnie wczoraj i jeszcze sie z nia oswajam ;-) Niemniej kilka uwag moge poczyczynic. Ksztalt myszki jak dla mnie jest znakomity, lepszy niz poprzednio uzywanej mx518 (ktora przyznaje mnie nie meczyla). Obudowa jest z niezlego plastiku, logitech sie umywa, klawisze pokryte guma - jak to w razerach i tylko klik jest jak dla mnie ciut za glosny :-(. Rewelacyjny scroll, najlepszy z jakim mialem do tej pory do czynienia (a myszek przemielilem sporo, zaufajcie mi ;-)) kapitalny, rowny skok i cichutenka praca - nie to co klekot logitecha, no i zadnych ekscesow z gibaniem sie na boki jak to mialo miejsce w ostatnich myszkach microsoftu. Jezeli chodzi o akceleracje, to niestety ale jest ;-). Na 400 dpi niestety przy szybkich ruchach (paint) gubi sie wiec lowsensowcy niech sie trzymaja od niej z daleka- nie wiem czy nie moze miec z tym cos wspolnego podkladka - ja sprawdzalem na rykoszecie i kucku - gubila sie. W high sens nie stwierdzilem jakichkolwiek nieprawidlowosci, co mnie cieszy bo zawsze uzywam najwyzszej rozdzielczosci. Instalacja sterow do myszki i firmware to po prostu zenada :-). Jesli ktos zdecyduje sie kupic Habu i bedzie mial problemy, to niech pisze do mnie na prv - nie bede tutaj opisywal calej batalii ;-). W kazdym badz razie fak dotyczacy problemow instalacyjnych jest na forum blueprints. Podswietlenie jest troche cepeliowe - ze wzgledu na to, ze scroll duzo mocniej swieci niz "light pipe", ktory jest przyjemnie stonowany - w sterach mozna sobie wylaczyc i jedno i drugie, niemniej po restarcie diody zapalaja sie na nowo i trzeba ponownie ladowac zapisany profil - nie znalazlem jeszcze rozwiazania tego buga. Jesli macie jakies pytania albo uwagi (pwlj daruj sobie kasliwosci ;-)) to strzelajcie smialo ;-) Edytowane 29 Grudnia 2006 przez wkamil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 A problem z częstotliwością próbkowania już poprawili? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 A problem z częstotliwością próbkowania już poprawili? No u mnie dziala na 1000 - ale czytalem, ze nawet z najnowszym firmware nie u wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 No u mnie dziala na 1000 - ale czytalem, ze nawet z najnowszym firmware nie u wszystkich.ale zrozumieć można że ty zadowolony jestes. tak przynajmniej po tekscię wyżej mozna wnioskować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 (edytowane) Jak ktos gra na 360 w 6cm i zwykłych podkładkach ( szmacianych ) to jasne, że zadowolony ;] btw: wkamil sprawdź czy nie pomija Ci pikseli ( porównaj na rocohet i na qck ) Edytowane 30 Grudnia 2006 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 (edytowane) ale zrozumieć można że ty zadowolony jestes. tak przynajmniej po tekscię wyżej mozna wnioskować ;) No tak :-) Ale jak siebie znam, to i tak sie po paru miesiacach znudzi, jak kazda jej poprzedniczka ;-) A moze tym razem nie. Jak ktos gra na 360 w 6cm i zwykłych podkładkach ( szmacianych ) to jasne, że zadowolony ;]A to jakis problem, nie kazdy gra 6 na 360 cm :-D (a gram na rykoszecie, kucek sobie w pracy lezy ;-) btw: wkamil sprawdź czy nie pomija Ci pikseli ( porównaj na rocohet i na qck )Hmmm... ale w jaki sposob? Edytowane 30 Grudnia 2006 przez wkamil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 No jej sprawdź czy dobrze z nią współpracuje, czy gorzej niż QcK. Popatrz czy bez problemu poruszasz nią o 1pix, itp. Czyli czy po prostu lepiej zachowuje się na szmacie, czy na plastiku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 No jej sprawdź czy dobrze z nią współpracuje, czy gorzej niż QcK. Popatrz czy bez problemu poruszasz nią o 1pix, itp. Czyli czy po prostu lepiej zachowuje się na szmacie, czy na plastiku. Chyba lepiej na szmacie, ale ja wole na plastiku ;-) Pikseli nie pomija. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 A jeszcze jedno ;] Spróbuj wykonać w miarę szybki ruch, ale taki przy którym się nie gubi ( teoretycznie ) na rykoszecie i na qck ( takiej samej długości na obu ). Czy porusza się o tyle samo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 A jeszcze jedno ;] Spróbuj wykonać w miarę szybki ruch, ale taki przy którym się nie gubi ( teoretycznie ) na rykoszecie i na qck ( takiej samej długości na obu ). Czy porusza się o tyle samo? Wydaje mi sie, ze tak, ale recze za wynik :D W koncu musisz miec cos do testowania :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Niby tak ;p Na Icemacie wyjdą wszystkie brudy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Niby tak ;p Na Icemacie wyjdą wszystkie brudy ;) :lol: na icemacie zawsze brud wychodzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 hahahaha racja [; ;] [; ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 ma ktoś jakąs fotke porównującą - IE 3.0, habu i MX518 ? na jednej fotce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moadip Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Posiadam poprzednia wersje Intellimouse Explorera 3.0A i mam dziwny problem wydaje mi sie ze jest zabrudzna, gdy klikam lewym przyciskiem myszki bardzo czesto zdarza sie ze powstaje z tego dwuklik, pomimo iz wciskam raz, (mam ustawione na 2 klik w opcjach) i teraz pytanie jak mozna ja rozebrac i wyczyscic zeby tylko nie rozwalic jej! czy ktos wie jak to w srodku wyglada?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...