_deejaay_ Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Mam karte SoundBlaster X-Fi Extreme Music i głośniki Logitech X-530 5.1 i czy warto przejść na ProGamer'y G500? Chodzi mi głównie nie o głośność bo i tak wiem, że są naprawde głośne ale skupiam sie bardziej na jakosci. Doradźcie mi jak one grają? Czy jakość generowanego dźwieku bedzie nieporównywalnie lepsza niż w Logitech X-530? Niemam wiecej kasy jak 600zł na głośniki. POMÓŻCIE-liczę na WAS i POZDRAWIAM:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Mam karte SoundBlaster X-Fi Extreme Music i głośniki Logitech X-530 5.1 i czy warto przejść na ProGamer'y G500? Chodzi mi głównie nie o głośność bo i tak wiem, że są naprawde głośne ale skupiam sie bardziej na jakosci. Doradźcie mi jak one grają? Czy jakość generowanego dźwieku bedzie nieporównywalnie lepsza niż w Logitech X-530? Niemam wiecej kasy jak 600zł na głośniki. POMÓŻCIE-liczę na WAS i POZDRAWIAM:)jest juz o nich temat po co robisz smietnik. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...