spiryt Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 O zaletach czytalem i to sporo. Tyllko tam gdzie sa plusy moga byc i minusy. Napewno minusem jest cena ale to z Asusami jest. Czekam na wasze opinie. Płytę ta kupuje we wtorek, jak dotrze do Polski nowa dostawa w nizszej cenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Kupuj smialo , odrazy tylko zmienial Biosa na nowszy , pozatym dzisiaj Asus nowe stery wydal . Na warps2search.com masz linka , to bedziesz mial na zapas ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 I tak zrobie. Jak nic sie nie zmieni to zaplace max 670 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 ja tam bym sie skusil jednak na Epoxa 8RDA+ chyba ze zalezy ci na raidzie pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Jest zły :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Niestety płyta jest idealna pod każdym względem :) Tylko na siłe moge podać minusy: - nietypowe rozmieszczenie pamięci : dwa obok siebie a trzecie oddzielono - nie posiada gigabitu Lan - brak kontrolera Raid - brak możliwości zmiany FSB co 1mhz Jak napisałem minusy napisałem na siłe, a tak przy okazji jaki chcesz sprzęt do tego osadzić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Tak z ciekawości - czy ta płyta ma dzielnik 1/6 dla FSB/PCI? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 W ciągu ostatniego mieśiąca straciłem zaufanie do marki Asusteka.... Spaliła mi sie płyta główna, coprawda wymienili mi na nową, ale czekałem 3 tygodnie.... Gdu już mi wymienili okazało się że cdrom niedziała ( tyz asus ).... nigy więcej nie kupie asusa.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 nforce nie potrzebuje dzielnika PCI bo możesz mu ustawić oddzielnie PCI, AGP i FSB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZIggy Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 wada wg mnie jest dwu-fazowe zasilanie wykorzystane na plycie tzn uklady zasilajace sa bardziej obciazane i bardziej sie grzeja, a wiadomo ze to skraca zywotnosc, szczegolnie to by sie uwidocznilo z procesorami 3500 + i szybszymi... no i plyta tak wyposazona bedzie gorzej sie krecic..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Cytat W ciągu ostatniego mieśiąca straciłem zaufanie do marki Asusteka.... Spaliła mi sie płyta główna, coprawda wymienili mi na nową, ale czekałem 3 tygodnie.... Gdu już mi wymienili okazało się że cdrom niedziała ( tyz asus ).... nigy więcej nie kupie asusa.... A7V8X sa bardzo wrazliwe na rodzaj zasilki tez ja mialem ale zamienilem na to co mam :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Problem jest taki ze w Warszwie mozna kupic chyba wszystkie nowe plyty pod AMD poza Epoxem. Mysle ze Asus ale teraz wchodzi MSI majacy doskonale recenzje w sieci. I mam problem co wybrac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...