Skocz do zawartości
spiryt

Co powiecie zlego na temat ASUS A7N8X Delux

Rekomendowane odpowiedzi

O zaletach czytalem i to sporo. Tyllko tam gdzie sa plusy moga byc i minusy. Napewno minusem jest cena ale to z Asusami jest.

Czekam na wasze opinie. Płytę ta kupuje we wtorek, jak dotrze do Polski nowa dostawa w nizszej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety płyta jest idealna pod każdym względem :) Tylko na siłe moge podać minusy:

- nietypowe rozmieszczenie pamięci : dwa obok siebie a trzecie oddzielono

- nie posiada gigabitu Lan

- brak kontrolera Raid

- brak możliwości zmiany FSB co 1mhz

Jak napisałem minusy napisałem na siłe, a tak przy okazji jaki chcesz sprzęt do tego osadzić ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ciągu ostatniego mieśiąca straciłem zaufanie do marki Asusteka....

Spaliła mi sie płyta główna, coprawda wymienili mi na nową, ale czekałem 3 tygodnie.... Gdu już mi wymienili okazało się że cdrom niedziała ( tyz asus ).... nigy więcej nie kupie asusa....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wada wg mnie jest dwu-fazowe zasilanie wykorzystane na plycie

tzn uklady zasilajace sa bardziej obciazane i bardziej sie grzeja, a wiadomo ze to skraca zywotnosc, szczegolnie to by sie uwidocznilo z procesorami 3500 + i szybszymi...

no i plyta tak wyposazona bedzie gorzej sie krecic.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

W ciągu ostatniego mieśiąca straciłem zaufanie do marki Asusteka....

Spaliła mi sie płyta główna, coprawda wymienili mi na nową, ale czekałem 3 tygodnie.... Gdu już mi wymienili okazało się że cdrom niedziała ( tyz asus ).... nigy więcej nie kupie asusa....

A7V8X sa bardzo wrazliwe na rodzaj zasilki tez ja mialem ale zamienilem na to co mam :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...