macin Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Jaki blok wybrać na płytke Asrocka 939dual-sata2? Czy są wogóle takie bloki, czy pasują wszystkie? Wiem że Kyniek coś pomyśluje nad nowymi blokami tylko czy będą na Asrocka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Sorry ale czemu ma nie być a raczej nie pasować? Możesz wziąć Chanel v2 od kynia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macin Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Sorry ale czemu ma nie być a raczej nie pasować?Czyli wszystkie bloki przeznaczone na NB s939 będą pasowały na Asrocka? Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez macin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 wszystkie bloki, które mają rozstaw otworów 55mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Ja mam F2N, niestety mocowanie trzeba zrobić inne, bo przez dystanse nie da rady zamocować. Ja użyłem długich śrub w wentyli od Thermaltake'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Ja mam F2N, niestety mocowanie trzeba zrobić inne, bo przez dystanse nie da rady zamocować. Ja użyłem długich śrub w wentyli od Thermaltake'a. napisz ze masz F2n rev1... rev 2 ma zupelnie inne mocowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...