svt Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Mam TB1000 z lekko ukruszonym jaderkiem ( doslownie maciupeńki kwalatek), z poczatklu myslelam ze nie bedzie dziala jednak dziala.Jednak nie chodzi mi o to ukruszenie tylko o jego temperature - 59 stopni z otwarta buda na coolermasterze CP5-7JD1B, a okolo 63-64 z zamknieta.Cooler ten podobno ma obslugiwac XP do 2,6+ , ktore wydzialaj wiecej watow ciepla niz moj poczciwy TB, wiec gdzie lezy problem, a raczej w czym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 dwie rzeczy podstawowe sie sprawdza: :arrow: czy cooler dociska ci poprawnie (moze krzywo masz CS'a zalozonego - o ile go masz) :arrow: moze pasta jest do (_|_) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svt Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Pasta to jakas Titana z dodatkiem srebra, jest dobra bo kmumplom dawalem ja i u nich jest looz na prockach, hmm a w jaki spsob mam poznac czy krzywo czy nie?Bo mi sie wydaje ze prosto.Wg. ciebie to jaka powinienem miec temperaturke na takim coolerze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 jak sprawdzic ?? nic prostrzego - posmaruj proca , zaloz cooler , zdejmij cooler i zobacz na nim czy masz cale odbite jadro , na tym coolerze powinienes miec ok ~50 - ukruszenie nie jest raczej takim drastycznym powodem aby sie proc grzal , a najlepiej porzycz od kumpla jakis cooler i sprawdz na nim.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svt Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Myslalem ze bedzie mniejsza temperaturka na tym coolerku, ale jutro sprawdze wg. twoich wskazowek.Dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...