sw23 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Madden NFL 07 to kolejna odsłona bodaj najpopularniejszej i najlepszej serii gier traktujących o futbolu amerykańskim. Panowie z EA Sports wyposażyli nowego Maddena w szereg usprawnień, czyniąc rozgrywkę jeszcze bardziej realistyczną i grywalną – priorytetowym celem omawianej odsłony jest wszakże obronienie tytułu najlepszego programu w swojej kategorii. gry-online.pl Oficjalna strona W USA premiera była kilka dni temu, a w Polsce jeszcze nie było i nie wiadomo czy będzie :angry: Chyba niewiele jest w Polsce ludzi którzy grają w Maddena, ale ja czekam niecierpliwie aż gra pojawi się w Polsce. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) jako że kuzynek w niemczech ma wersję po engliszu a przyjeżdża do mnie jutro to zagram i powiem czy warto :] ufff :] po godzinie nauczyłem się podawać do nieruchomych celów w miarę bezbłędnie i trochę do biegnących graczy :] (szkóka rullz :] Edytowane 9 Stycznia 2007 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...