Rorschach Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Witam mam obudowę i chciałbym wrzucić do niej wentylatory. Bardzo prosiłbym o recenzję mojej koncepcji. Przód: 120 mm wciąga powietrze do obudowy Tył 80mm wyciąga powietrze z obudowy z boku jest tuba skierowana na procesor (jej długość można regulować), myślałem, aby wrzucić wiatrak 80mm wciągający powietrze do obudowy, potem nałożyć na nią tubę i to wszystko leciałoby na box-owy wiatrak. Ale to chyba nie ma sensu, bo wiatrak na procesorze sam wciągnie powietrze i chyba nie ma sensu nakładać drugiego wiatraka. Co o tym myślicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Co za koleś... tematy tylko z pierwszej strony: :mur: Cyrkulacja Powietrza W Obudowie, rysunki podglądowe, artykuły Ułożenie Wentylków W Obudowie I Nowy Wentyl Wiatrak W Oknie Chiefteca Bx, wciagajacy czy wyciagajacy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...