Neo_x Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Siema.. mam taki problem... mam uszkodzont film divx.... czy naprawic uszkodzone klatki?? mam programik DivFix i Avi DeFreezer... ale cos mi to nie wychodzi.... moze ktos mi pomoze?? :) Thx :) Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 czemu ci nie ychodzi?? te programy naprawiają to w ten sposób ze wycinają uszkodzone klatki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 ostatnio zainstalowalem ffdshow przy kilku filmach pomoglo wlasnie ze "stop klatka"... to sa chyba jakies filtry do kodekow, w sumie nie zaglebialem sie w to wazne ze dziala :) http://sourceforge.net/projects/ffdshow/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 problem polega na tym ze w filmie jest uszkodzonych 10 klatek.... i podczas ostwarzania filmu... pierwszych 15 min wszystko jest ok.. ale jak dojdzie do tej 15 minuty to wszystkie playery sie zawieszaja.... allplayer, cinemaplayer, bestplayer.. w kazdym to samo........ :( aha......... jak sie obsluguje ffdshow?? :) poprostu klikasz na zastosuj i ok?? :) i uruchamiasz film?? :) sory za lamerstwo w tej "dziedzinie" ale jakos nigdy mnie to nie interesowalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 to jak o to chodzi, to zainstaluj ffdshow (automatycznie wycina złe klatki) , te filtry sie zalączaja wraz z uruchomieniem playera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 to jak o to chodzi, to zainstaluj ffdshow (automatycznie wycina złe klatki) , te filtry sie zalączaja wraz z uruchomieniem playera ok.. thx :) dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...