Macieqqq Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Witam, mam problem... Mam ustawiony uklad klawiatury na: Polish (Programmers) I... kiedy cos pisze, np. w komunikatorze ogonki normalnie widac, ale gdy wysle Winda wyswietla krzaki :/ Co z tym zrobic? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hipoll Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 ustaw lokalizacje na polske Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Zapomnialem dodac, ze mam wersje Windows'a 2003 jedynie z jezykiem angielskim... wlasnie uklad klawiatury juz dogralem, a jak dograc lokalizacje? To chyba trzeba recznie? Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Macieqqq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Poradzicie cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...