Skocz do zawartości
mihalo

Program Do Wypełniania Formularza Przelewu/przekazu

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chcę mi się wypełniać tego w bankach i czasem na poczcie, wolałbym to wydrukować bo tusz mam za grosze, czy jest taki program, który po wpisaniu danych umieściłby je w takim formularzu gotowym do wydruku (coś jak drukowanie na allegro.pl tylko że tam można jedynie ich rachunki wydrukować)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie się nie chce nawet iść do banku... wszystko można przecież załatwić przelewem netowym.. i wychodzi taniej :) nawet, na koncie w banku możesz sobie trzymać także stałych odbiorców i wysyłasz im kase za pomocą paru kliknięć... tak łatwo jeszcze nie było :)

nie wiem czy to Cię satysfakcjonuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie chciałbym założyć konto, ale nie mam 18 lat, pracy, więc pieniądze dostaje do ręki. Musiałbym i tak je wpłacać na konto, bo rodzice sa na tyle konserwatywni ze przekonanie ich do karty magnetycznej bylo niezlym problemem :/.

Ale oczywiście takie konto bankowe najbardziej by mi odpowiadało :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie chciałbym założyć konto, ale nie mam 18 lat, pracy, więc pieniądze dostaje do ręki. Musiałbym i tak je wpłacać na konto, bo rodzice sa na tyle konserwatywni ze przekonanie ich do karty magnetycznej bylo niezlym problemem :/.

Ale oczywiście takie konto bankowe najbardziej by mi odpowiadało :)

Ja to kiedyś znalazłem googlami po jakichś 10 minutach

Więc szukaj bo ja zainwestowałem w Mbank ; ]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi