mihalo Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Nie chcę mi się wypełniać tego w bankach i czasem na poczcie, wolałbym to wydrukować bo tusz mam za grosze, czy jest taki program, który po wpisaniu danych umieściłby je w takim formularzu gotowym do wydruku (coś jak drukowanie na allegro.pl tylko że tam można jedynie ich rachunki wydrukować) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 mnie się nie chce nawet iść do banku... wszystko można przecież załatwić przelewem netowym.. i wychodzi taniej :) nawet, na koncie w banku możesz sobie trzymać także stałych odbiorców i wysyłasz im kase za pomocą paru kliknięć... tak łatwo jeszcze nie było :) nie wiem czy to Cię satysfakcjonuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 W sumie chciałbym założyć konto, ale nie mam 18 lat, pracy, więc pieniądze dostaje do ręki. Musiałbym i tak je wpłacać na konto, bo rodzice sa na tyle konserwatywni ze przekonanie ich do karty magnetycznej bylo niezlym problemem :/. Ale oczywiście takie konto bankowe najbardziej by mi odpowiadało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 W sumie chciałbym założyć konto, ale nie mam 18 lat, pracy, więc pieniądze dostaje do ręki. Musiałbym i tak je wpłacać na konto, bo rodzice sa na tyle konserwatywni ze przekonanie ich do karty magnetycznej bylo niezlym problemem :/. Ale oczywiście takie konto bankowe najbardziej by mi odpowiadało :) Ja to kiedyś znalazłem googlami po jakichś 10 minutach Więc szukaj bo ja zainwestowałem w Mbank ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Ładuj się do banku jakiegoś i nawet się nie zastanawiaj. Ja z mojej strony mogę Ci polecić Pekao s.a. i mBank. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...