Gość Mike Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Witam Jaki mniej więcej jest koszt naprawy laptopa toshiba satellite m 40 ? Klawiatura została zalana i interesuje mnie : -koszt klawiatury -koszt wymiany klawiatury (ew. instrukcje jak to zrobić) -koszt wymiany płyty głównej jeżeli woda doszła do niej (to był sok czy coś takiego :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 A co za problem wyslac maila albo zadzwonic do serwisu Toshiby i spytac o kosztorys? Najprostsze rozwiazania sa najczesciej najlepsze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertB Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam Jaki mniej więcej jest koszt naprawy laptopa toshiba satellite m 40 ? Klawiatura została zalana i interesuje mnie : -koszt klawiatury -koszt wymiany klawiatury (ew. instrukcje jak to zrobić) -koszt wymiany płyty głównej jeżeli woda doszła do niej (to był sok czy coś takiego :P ) W PC Center w Koszalinie ostatnio koszt naprawy zryczałtowanej był 400 zł brutto, niezależnie od uszkodzenia, może cena się nie zmieniła. Są dobrzy naprawiałem u nich już ok 10 laptopów. Kontakt: http://www.pccenter.pl/index2.html Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez RobertB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 jesli jest to sama klawiatura to wymiana z jej zakupem za 400zl moge zrobic bez zadnego problemu wiecej info na pw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...