_bollo_ Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Witam, ostatnio w sieci domwej robilem porzadki i mam taki problemik, dotad uzywalem nis 2k4 i wsio bylo ok, tzn pc na ktorym byl zainstalowany pakiet sluzyl jako bramka internetowa, chodzil 24h/d, teraz po wyczyszczeniu do cna dyskow (pelen format + zmiana wielkosci/ilosci partycji na obu pc), zainstalowalem nis 2k6, i mam problem, mimo ze polaczenia sieciowe z karty sieciowej mam w trusted zone, nie moge sie podlaczyc z zadnego pc do tego kompa co ma neo, to smao tyczylo sie avasta, siec jest sprawna, po odinstalowaniu nis'a/avast'a wszystko chodzi ok, czy moze ktos mi wyjasnic w czym tkwi problem?? pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 W tym ze norton i avast juz dawno zszedl na psy. Zainstaluj alternatywne programy typu: zonealarm/outpost i nod32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...