pablo163 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Witam chcialem sie dowiedziec jak i czym macie poizolowane wasz chlodzenia ja osobiscie styropian i taka speszal gabka na rurkach taka z Brico,jak do ocieplania rurek z plastiku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 ale po co oslonka na rurkach przeciez jak niezailozowane to zawsze odaja troche ciepla do otoczenia no chyba ze masz chodnice na balkonie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 eeee chyba lepiej, zeby oddawały do chlodnicy niez do wnetrza kompa, nie? :> ja nie mam kasy obecnie, ale sobie kupie takie fajne oslonki materialowe (jkakies dziwne, ale fajne :P) biale sa, wygladaja jak oslonki na rury, ktore maja astronauci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 niezaizolowany A kompa i tak mam otwartego więc przewiew jest stały... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Po co izolowac :?: Jakis przyrost wydajnosci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Po co izolowac :?: Jakis przyrost wydajnosci :P nie :P ale wtedy cieplo nie rozprasza ci sie w budzie!, tylko w.....chlodnicy! i o to chodzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...