Dark_Reaver Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 może troche nie do temau ale i tak zapytam tutaj :P chcialem dziś zamowic w/w plyte ale w siriusie beda ja mieli jutro/pojurze i tak sie rozglądalem czy gdzies jej nie mają odrazu :) i znalazłem to http://www.linkart.pl/sklep/?p=productsMore&iProduct=221 239zl to dobra cena tylko czy ktos zna ten sklep? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) ja nie znam tego sklepu ale jak maja od razu na stanie to moznaby kupic poza tym nie wiadomo czy za pol roku slep nie zniknie no plytka pieknie ciagnie zmienilem ten chu... dzielnik 3:2 na 2:1 i wszystko pieknie pracuje aktualnie testy robie na 9x295 i wszystko pieknie lata. Edytowane 18 Września 2006 przez bryken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark_Reaver Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Sirius jest BE!!! zmienili cene w/w plyty na 309pln... i zostalem zmuszony zlozyc zamowienie w sklepie do ktorego dalem link... ps. sory za brak polskich liter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 ps. sory za brak polskich literPrzeciez polowa jak nie wiecej ludzi pisze tu bez polskich liter i jest dobrze. Tak czy siak, gratuluje zakupu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ras1984 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) Długo oczekiwane fotki pomiaru napięć. Mase miernika wtykamy w masę molexa a plusem dotykamy blaszek mosfetów. Wszelkie próby pomiarów robicie na własną odpowiedzialność. Nie umiesz - nie rób ;) Vcore: Vdimm: Vnb: To by było na tyle B-) Podzielcie się swoimi Vcore bo reszta jest u mnie taka sama jak w biosie. Edytowane 20 Września 2006 przez Ras1984 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 no cena z siriusa to przegiecie ramy tez masakrycznie podrozaly teraz ta mobo wyjdzie na to ze sa miecha za mojego kompa zawolam 2k i pojdzie jak swieza buleczka (bo tak wszystko do gory leci) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark_Reaver Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Ras1984 obrazem z vdimm niedziala a to że wszystko idzie do góry mnie nie cieszy... mam nadzieje że ceny hdd chociaż zostaną jak są... bo musze sobie jakis kupić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ras1984 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) Ras1984 obrazem z vdimm niedziala a to że wszystko idzie do góry mnie nie cieszy... mam nadzieje że ceny hdd chociaż zostaną jak są... bo musze sobie jakis kupić... Już jest ok. No ja narazie też wierzę w ceny HDD bo potrzebuje kupic dwa. Edytowane 20 Września 2006 przez Ras1984 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Sirius spoko jest ale wszystko drozeje teraz:( Ja mam czas do lutego z kupnem karty jakis x1900xt mam nadzieje ze 1000zl bedzie kosztowal gora tyle! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 JA miałem kupować to i owo i przy takich cenach to wolę przetrzymać nawet te 2-3 miechy ;] a cena tej płyty w sirusie to skandal! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ras1984 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Czy ja wiem czy skandal w lipcu było za 370zł więc teraz to jeszcze nie jest tragedia ale zbliżamy się do świąt więc w najblizszym czasie chyba już spadków cen nie będzie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 jeszcze sie okaze ze sprzedam ja drozej niz kupilem i zakupie jakiegos infinity lan party na xpress 3200 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 kurna nadal mam problem z grami 3D na dfi street pisali ze mozliwa przyczyna jesat zasilacz z dual rail power supply czyli podwojna linia 12V ma ktos ta mobo i zasilacz z taka linia i czy ma tez ten problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Ja mam cheifteca z podwojna linia 12v . U mnie smiga wszystko ok ( w zaleznosci od zintegrowanej grafy:)) Nie mam jak narazie zadnych problemow z ta plytka i jestem zadowolony:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ras1984 Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Ja mam NeoTeca Maximus 380W Podwójna linia 12V. Z 3D nie ma problemów (oczywiście narazie tylko zintegrowana grafa sobie lata). Zauważyłem, że w pewnej grze na podkręconym kompie co jakiś czas na 1sekundę mam czarny ekran :huh: Wina może leżeć we wspólnym ramie CPU i GPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 skoro w siriusie podrozala, to gdzie polecacie ja kupic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark_Reaver Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) sesq zmartwie cie... nigdzie jej niema albo jest za droga... w linkarcie złozylem zamowienie tydzień temu a jak dzis dzwonilem to powiedział mi facet, że pewnie następny tydzień conajmniej będe czekal... (n/c) porzucilem myśl o tej plycie i teraz mysle co kupić... mobo plus grafa za MAX 380zł... :( najlepiej za 360 wsio.... ale to już inny temat ktory tutaj też założe Edytowane 28 Września 2006 przez Dark_Reaver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 moze znak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark_Reaver Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 tylko tam trzeba robić przedpłate na konto... a ja tak niechce bo będe wtedy od nich uzależniony... no i nie wiem czy nie lepiej kupić tego asrocka + jakieś x600pro ja zanim bym kupił grafike to będzie dx11 :/ kurna sam juz nie wiem :( ehh ide na prube zespolu kumpli może to mi oczyści umysł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 tylko tam trzeba robić przedpłate na konto... a ja tak niechce bo będe wtedy od nich uzależniony... no i nie wiem czy nie lepiej kupić tego asrocka + jakieś x600pro ja zanim bym kupił grafike to będzie dx11 :/ kurna sam juz nie wiem :( ehh ide na prube zespolu kumpli może to mi oczyści umysł :) jaka przedplate na konto ? ile kasy trza zaplacic ? a juz nielepiej przebolec i kupic na sirius.pl ? a oplaca sie kupywac teraz GPU? czy wyjdzie jakis dx10 i beda calkiem nowe ktore trzeba bedzie kupywac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Ja kupuje pozniej GPU wole poczekac a ceny i tak narazie sa wysokie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark_Reaver Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 sesq ale mnie gpu potrzebne bo nie będe miał nic do wyświetlania obrazu ;) sirius jest za drogi... no i za kilka zł więcej moge mieć o wiele lepsza grafike ale gorszą płyte :( no i najważniejsze :) jestem od ponad 2 tygodni bez kompa własnego... ja chce wreszcie go mieć!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 na tej grafie zintegorwanej nie ejst zle;) ja gram w gry typu el matador , fear , q4 i nie ejst zle wiadomo ze detale srednio niskie:) ale grac sie da i nawet nie przycina sie:) wiec nie narzekajcie:) lepiej poczekac i pozniej jakas mega wypas grafe kupic :) ja chce cos na dx 10 kupic ale zobazymy biore pod uwage tez ati x1900xt albo x1900xtx:) ale to dopiero na przelomie maja i czerwca mam nadzieje ze te karty beda max 800zl kosztowac teraz w sklepie x1900xt 256mb za 1050zl stoi z Gecube:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 na tej grafie zintegorwanej nie ejst zle;) ja gram w gry typu el matador , fear , q4 i nie ejst zle wiadomo ze detale srednio niskie:) ale grac sie da i nawet nie przycina sie:) wiec nie narzekajcie:) lepiej poczekac i pozniej jakas mega wypas grafe kupic :) ja chce cos na dx 10 kupic ale zobazymy biore pod uwage tez ati x1900xt albo x1900xtx:) ale to dopiero na przelomie maja i czerwca mam nadzieje ze te karty beda max 800zl kosztowac teraz w sklepie x1900xt 256mb za 1050zl stoi z Gecube:)tak też tak kiedyś planowałem i wszystko zmienia się po max miesiącu :lol: no a że ta zintegrowana grafa nie jest taka najgorsza to żadna nowość tylko albo ludzie mają taaakie wymagania albo nie chcą w to wierzyć <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 ja mam zamiar siedziec na zintergroanej ~miesiac, po to aby sprzedac stary sprzet i kupic 7300GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark_Reaver Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 a ja wreszcie złozylem sprzęt :) i będe mieć 6600gt i abit'a AX8 :) mam nadzieje że bede z tego wszystkiego zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Szybkie pytanie, czy płyta ta jest lepsza od DFI LP NF3 Ultra-D?? Bo mam zamiar przejść na pci-e ale jakoś mało chętnych jest żeby sie zamienić. W sumie za 250zł można ją kupić i nie stracił bym kasy ;) A grafa zintegrowana w takim wypadku jak mój to pozytyw mały ale zawsze jakiś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 IMO do oc jest gorsza, ale te 300 potrzebne do twojego sempka zrobi ;) ja bym się przesiadał :P tylko że nie ma już nigdzie takiej ceny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 tylko że nie ma już nigdzie takiej ceny...Jest, w znak.pl ;) Jeżeli bios jest w miarę podobny do tego co mam to chyba sie przesiądę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 hmm mam pytanko kto ma grafe na pci-e nvidii i jakie stery instalowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...