Payti Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Witam, przedstawcie proszę Wasze metody bezszkodowego wycinania otworów w obudowie np. na wentylatory 120 mm lub też na okno boczne albo otwory dla cyrkulacji powietrza. Mam zamiar z wizualnie i stylistycznie pasującej mi obudowy powycinać conieco ;) tak żeby to wyglądało jak z fabryczki ;) Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Możliwe , że się przyda. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 przede wszystkim wyrzynarka i wiertarka, do tego pilnik, wiertlo, pilka do wyrzynarki. wyrzynarke i wiertarke mozna zastapic multiszlifierka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diverse Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Do większych wycięć nada się szlifierka kątowa, ale trzeba się starać, albo nabrać wprawy, żeby zrobić równy otwór. No i raczej do linii prostych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Witam, przedstawcie proszę Wasze metody bezszkodowego wycinania otworów w obudowie np. na wentylatory 120 mm lub też na okno boczne albo otwory dla cyrkulacji powietrza. Mam zamiar z wizualnie i stylistycznie pasującej mi obudowy powycinać conieco ;) tak żeby to wyglądało jak z fabryczki ;) Pozdrawiam, jak zadajesz takie pytania to nie bierz się za wiertarkę, szkoda obudowy :D Kup miltiszlifierkę albo wyżynarkę, komplet pilników taśme malarską i pogadamy dalej. Jak będą problemy to zapraszam na PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...