Hipo Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Więc sprawa wygląda tak: mam dvd lg 16/48 i po zainstalowaniu xp system uparcie twierdzi ze dvd ma kod regionu nr 4. Jak wiadomo u nas obowiązuje 2 więc nie mogę nic pooglądać. Próbowałem zmienić region we właściwosciach napędu i nic z tego. Jestem w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iony bo wcześniej wszytsko działało cacy. Pliki pojedyńczo wciągane na listę dają się odtwarzać power dvd ale co m iz tego skoro nie mam lektora. Może ktoś miał podobny problem, a może któs wie jak to ominąć bo próbowałem coś robić dvd genie i nic z tego. :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Wina nie lezy w napedzie ale sterach grafy !!! Mialem to samo gdy jeszczze mialem 98 i RagePro !!! Genie nic nie pomoze , probowalem namieszac w rejestrze i tez nic . Zassij stery dokladnie do twojego Radka i Ati DVD playera. Zainstaluj najpierw drivers potem dvd i powinno byc ok. Drivery to najlepiej te Built by ale jak masz jakiegos klona to chyba te inne. W kazdym badz razie u mnie pomogly te dzialania :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Już to rozpracowałem, sciągłem coś takiego jak Super Region Killer i pomogło, ustawiłem tam sobie swój region (2) i filmik poszedł spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...