.:Fallen Angel:. Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Kupiłem tydzień temu nowy zasilacz Powertec 380W Model: DS 380-AP-12LF i dzisiaj przez przypadek usłyszałem dziwne dźwięki dobiegające z jego wnętrza. Przy wyłączonym komputerze słychać tykanie i jakby delikatne brzęczenie (jest to ledwo słyszane trzeba blisko przystawić ucho) jest to dość drogi zasilacz i czy to możliwe że coś w nim się sypie??? Czy ten zasilacz zagraża reszcie komponentów w moim komputerze??? Co powinienem w tej sytuacji zrobić??? Proszę o Wasze sugestie... :unsure: Pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Fallen Angel:. Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Gdzieś wyczytałem że w zasilaczach z aktywnym PFC słychać tykanie czy to możliwe??? Ma ktoś zasiłke z aktywnym PFC??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 jezuuuu ile można o tym samym????? CEWKI INDUKCYJNE CI GRAJĄ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Fallen Angel:. Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Dzięki że wreszcie ktoś się odezwał, ale co to oznacza czy to jest niebezpiecze i czy to jest normalne proszę o odpowiedź!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 nie jest to niebezpieczne ale zupelnie normalne przystaw ucho do monitora tam masz to samo (no chyba ze masz "plaszczaka"...) zalej cewki silikonem i bedzie spokoj (ew. glue-gunem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Dzięki że wreszcie ktoś się odezwał, ale co to oznacza czy to jest niebezpiecze i czy to jest normalne proszę o odpowiedź!!!wpisz w wyszukiwarce słowo "cewki" albo "cewka" i będziesz wiedział co i jak a nie karzesz mi zużywać klawiature... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...