marotf Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 zastanawiam się czy brać ten model (na henwar.pl) czy jeszcze poczekać? nie wiem też czy zaufać acerowi czy lepiej brać tego hp nx7400 z coreduo 1.73 za ok 3500zł Czy duża będzie różnica między wydajnością tych procesorów(Core 2 Duo 1,66, Core Duo 1.73)? nie przywiązuje uwagi do grafy, liczy się dla mnie tylko wydajność w aplikacjach wykorzystujących procesor, ram i dysk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) zastanawiam się czy brać ten model (na henwar.pl) czy jeszcze poczekać? nie wiem też czy zaufać acerowi czy lepiej brać tego hp nx7400 z coreduo 1.73 za ok 3500zł Czy duża będzie różnica między wydajnością tych procesorów(Core 2 Duo 1,66, Core Duo 1.73)? nie przywiązuje uwagi do grafy, liczy się dla mnie tylko wydajność w aplikacjach wykorzystujących procesor, ram i dysk nie ten dział :P i bierz hp.. 1,73 Ghz ma szyne 53 mhz i tyle roznic miedzy prockami edit. nie zauwazylem "2" przy core duo... =] przychylam sie do postu ponizej Edytowane 5 Września 2006 przez shrek999 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Temat do zamnknięcia,nowinki o meromach -jest do tego temat odpowiedni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...