Above Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) http://ocm.pl/ Co sądzicie o stronce ,artach , forum ?? Mnie się nawet podoba :) Edytowane 6 Września 2006 przez Dickson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Ty tworzyłeś tą stronę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Ty tworzyłeś tą stronę?nie, jestem jednym z redaktorów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 A chyba, że tak :P macie mało osób na forum :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Już gdzieś to widziałem :blink: ładne :P Edytowane 6 Września 2006 przez misiek175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Sam kiedyś pisałem na tamtym forum :) Pamiętam że ludzie pomocni i mili, tam się dowiedziałem co to jes OC, WC, LN2 itp... :) Layout strony dużo lepszy i ładniejszy w porównaniu do tego który pamiętam z tamtych czasów. Ogólnie mam taki semtyment do tamego forum, miało taki swój specyficzny klimacik :) Ogólnie stronka fajna i trzyma się po dziś dzień :D Edytowane 6 Września 2006 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...