kazik2000 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Witam! Już kiedyś przedstawiałem tu nasze "dzieła". Ale ostatnio pojawił się bardzo ładny dział o nazwie "Kultura" więc postanowiłem zarezerwować dla Fabrycznej ten kącik (plz, proszę nie odyłajcie mnie do prezentacji bo tam nikt nie zagląda :P) Jeśli ktoś nas jeszcze nie zna to wszystko znajduje się TUTAJ! Jednakże szybko przytoczę co już zrobiliśmy. Zaczęło się w 2004 roku od Matni, potem było 0,5. Po pewnym czasie spróbowaliśmy swoich sił w reportażu i zrobiliśmy film o nazwie "Chasing the Acids", który został wydany na ostatnim DVD zespołu Acid Drinkers jako dodatek, a chyba wszystkich mile zaskoczył. W międzyczasie (w te wakacje) zrobiliśmy też klip kapeli Happysad "Łydka", który można zobaczyć nawet w niektórych stacjach telewizyjnych (4fun.tv, Polsat2 i inne). A naszym ostatnim projektem był klip-promo zespołu NoNe. Cały czas staramy się rozwijać i mamy masę pomysłów. Przymierzamy się do kolejnego filmu, który chcielibyśmy stworzyć w nowym roku. Chcemy się do niego poważnie przygotować, zatrudnić w końcu pro aktorów itede itepe... Mam nadzieję że zachęciłem Was do obejrzenia tego i owego oraz do dyskusji w tym wątku. Pozdrawiam :) PS: Nasza strona może pochwalić się już ponad 10k odwiedzin ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Dodaję nowe info o planowanym pokazie filmu "Chasing the Acid" 15 listopada w Akademickim Centrum Kultury w Lublinie. Godzina jest jeszcze nieustalona (chyba 18). W razie zainteresowania służę informacjami ;) PS: Post jeden pod drugim chyba uzasadniony :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) Dawno mnie tu nie było, ale zaryzykuję kolejne info: W najbliższej Przeglądarce Kulturalnej na TVP Lublin - ostatniej przed wakacjami - pojawimy się MY! Nowe newsy na stronie to między innymi pokaz w Płocku na corocznych Ogródkach Rockowych (click) UWAGA! Zapraszam do lektury wywiadu z Fabryczną na onecie! CLICK! Zapraszam Edytowane 18 Czerwca 2007 przez kazik2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Witam ponownie! Debiutancki teledysk tarnowskiego Totentanz, jednego z największych objawień polskiej sceny rockowej tego roku jest już u nas. Jesteśmy skromnymi autorami tego "dzieła". Na stronce jest również wywiad z chłopakami. I oczywiście short links: NEWSY PROJEKTY TOTENTANZ - CAŁKIEM SAM TOTENTANZ - WYWIAD Od dziś postaramy się być bardziej mobilni i doklejać do projektów okno youtube co by oglądać na żywca i ewentualnie zasysać na własność ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...