Skocz do zawartości
kazik2000

Fabryczna Art

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Już kiedyś przedstawiałem tu nasze "dzieła". Ale ostatnio pojawił się bardzo ładny dział o nazwie "Kultura" więc postanowiłem zarezerwować dla Fabrycznej ten kącik (plz, proszę nie odyłajcie mnie do prezentacji bo tam nikt nie zagląda :P)

Jeśli ktoś nas jeszcze nie zna to wszystko znajduje się TUTAJ!

Jednakże szybko przytoczę co już zrobiliśmy. Zaczęło się w 2004 roku od Matni, potem było 0,5. Po pewnym czasie spróbowaliśmy swoich sił w reportażu i zrobiliśmy film o nazwie "Chasing the Acids", który został wydany na ostatnim DVD zespołu Acid Drinkers jako dodatek, a chyba wszystkich mile zaskoczył.

W międzyczasie (w te wakacje) zrobiliśmy też klip kapeli Happysad "Łydka", który można zobaczyć nawet w niektórych stacjach telewizyjnych (4fun.tv, Polsat2 i inne). A naszym ostatnim projektem był klip-promo zespołu NoNe.

Cały czas staramy się rozwijać i mamy masę pomysłów. Przymierzamy się do kolejnego filmu, który chcielibyśmy stworzyć w nowym roku. Chcemy się do niego poważnie przygotować, zatrudnić w końcu pro aktorów itede itepe...

Mam nadzieję że zachęciłem Was do obejrzenia tego i owego oraz do dyskusji w tym wątku.

Pozdrawiam :)

PS: Nasza strona może pochwalić się już ponad 10k odwiedzin ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodaję nowe info o planowanym pokazie filmu "Chasing the Acid" 15 listopada w Akademickim Centrum Kultury w Lublinie. Godzina jest jeszcze nieustalona (chyba 18). W razie zainteresowania służę informacjami ;)

PS: Post jeden pod drugim chyba uzasadniony :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno mnie tu nie było, ale zaryzykuję kolejne info:

W najbliższej Przeglądarce Kulturalnej na TVP Lublin - ostatniej przed wakacjami - pojawimy się MY!

Nowe newsy na stronie to między innymi pokaz w Płocku na corocznych Ogródkach Rockowych (click)

UWAGA! Zapraszam do lektury wywiadu z Fabryczną na onecie!

CLICK!

Zapraszam

Edytowane przez kazik2000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ponownie!

Debiutancki teledysk tarnowskiego Totentanz, jednego z największych objawień polskiej sceny rockowej tego roku jest już u nas. Jesteśmy skromnymi autorami tego "dzieła". Na stronce jest również wywiad z chłopakami. I oczywiście short links:

NEWSY

PROJEKTY

TOTENTANZ - CAŁKIEM SAM

TOTENTANZ - WYWIAD

Od dziś postaramy się być bardziej mobilni i doklejać do projektów okno youtube co by oglądać na żywca i ewentualnie zasysać na własność ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi