deadfrog Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) 28 gra Wisła vs Cracovia. Radze byc w wiekszych grupach jezeli ktos zamierza lazic po miescie :lol: Edytowane 23 Października 2006 przez deadfrog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 28 gra Wisła vs Cracovia. Radze byc w wiekszych grupach jezeli ktos zamierza lazic po miescie :lol: bede na tym meczu - no way zebym przepuscil derby stulecia :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 bede na tym meczu - no way zebym przepuscil derby stulecia :>tylko uważaj na panów w kominiarkach z siekierami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 tylko uważaj na panów w kominiarkach z siekierami ;] albo weź 2 szaliki, żeby dostosować sie do tłumu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) to by było dobre :) widzisz kiboli Cracsy.... BACH! wyciągasz pasiaka :) Idziesz dalej a tam wisła.... BACH! wyciągasz drugie barwy :) a tak poza tym to targi z tego co widzę na Nowej Huce są a to teren Hutnika także powinno być spokojnie ;] Edytowane 23 Października 2006 przez RadeX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) na niejednym meczu juz w zyciu bylem i niejeden stadion w Polsce (i nie tylko) zwiedzilem - o reprezie nie wspominajac wiec powinno byc git gitara :> P.S. na 21 "powinienem" wrocic na impreze integracyjna wiec tam nie zaczynajcie na dobre beze mnie :] Edytowane 23 Października 2006 przez simic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
big Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Zapodaję parę fotek z targów, od razu się wytłumaczę ze byłem na podkładzie bo się na imprezę wybierałem, wiec fotki nie są zbyt piękne ale są :-) Pozdrawiam wszystkich wystawców a w szczególności tych z forum :-) Fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 łehehe... dobre... kubeł na śmieci :D czyżby ktoś zrobił replikę bo ostatnio wygrał kubeł we wrocku? :D W sumie ze 4 budy warte zawieszenia oka... a najbardziej rozśmieszyła mnie buda z plakietką radioactive material (zapewne z racji mojego bio-reactora), bo jakby nie patrzeć plakietka ma się nijak do ogólnej charakterystyki wizualnej obudowy... "co miał to dał..." :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 dużo modów które wymagały dużo pracy, ale wszystkie i tak mi się nie podobają, wyglądają jak zrobione bez jakiegoś planu, tu wiatraczek, tam naboje karabinowe, tu kawałek pleksy, tam termometr ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 śmietnik wymiata :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Skákal pes přes oves, přes zelenou louku :lol: było masakrycznie :] niech żałuje ten kto nie był ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Skákal pes přes oves, přes zelenou louku :lol: było masakrycznie :] niech żałuje ten kto nie był ;] taa...jazdy na węglu, złotych śrubkach i w cieniu mistrza Yody ;] No i te czeskie brzydkie słowa - polewa na max. ;] co do konkursu to konkurencja była mocna - z czeskiej strony widać było dużo pracy, ale przede wszystkim funduszy...o zwycięzcy nawet nie wspominając więc zdrówko :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 No i te czeskie brzydkie słowa - polewa na max. ;]inna sprawa że nic z tego nie pamiętam :lol: lazy mod był fajowy :) a tu goście z czech :] tutaj mój idol który w spektakularny sposób zaliczył glebe pod stolikiem z budą Aikona :lol: czesi może będą mieć filmik na necie to się wklei linka :lol: kwa kwa czyńscy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) Skákal pes přes oves, přes zelenou louku :lol: było masakrycznie :] niech żałuje ten kto nie był ;] rozumiem że to nie do mnie :twisted: faktycznie, niektóre mody jakieś takie bez pomysłu... Edytowane 29 Października 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Radex uważaj bo wpadne do Ciebie na chate z węglarką :-) Było śmiesznie, rzecz ogólnie biorać. Najciekawiej wg mnie wyglądał komp wykuty przez tego czecha co tą miodową nalewkę potem rozprowadzał i uczył nas jak będzie po czesku "Umyj dupę". Niestety śpieszyłem się na pociąg i nawet nie zdążyłem się pożegnać z paroma osobami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Radex uważaj bo wpadne do Ciebie na chate z węglarką :-)cicho bo zawołam Panka ;] a oto co między innymi mówią Czesi na forum: "Misto toho se na papiru objevuje toto: "Skakal pes pres oves (pres zelenou louku)" a hned to s polakama podepisujeme. " "Kolem 11 se zabava zvrtava, ucime se navzajem nadavat v jinem jazyce a zpivat pisne." "Cesto polaci zpivaji nahlas Skakal pes." :D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 I kto to w końcu wygrał? Ja głosowałem na Hydrę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 I kto to w końcu wygrał? Ja głosowałem na Hydrę i to Hydra (całkiem zasłużenie) zgarnęła I miejsce i nagrody na oko o wartości 4k ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Też głosowałem na hydrę ;) Kupa roboty i spora technika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr1maN Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) Skákal pes přes oves, přes zelenou louku :lol: było masakrycznie :] niech żałuje ten kto nie był ;] OMG to było wymiatające. :lol2: Radziu Ty to zapamiętałeś :D Radex uważaj bo wpadne do Ciebie na chate z węglarką :-) Było śmiesznie, rzecz ogólnie biorać. Najciekawiej wg mnie wyglądał komp wykuty przez tego czecha co tą miodową nalewkę potem rozprowadzał i uczył nas jak będzie po czesku "Umyj dupę". Niestety śpieszyłem się na pociąg i nawet nie zdążyłem się pożegnać z paroma osobami. To było umyć cycki = umyt kozy, doopa to było "pardel" Edytowane 30 Października 2006 przez fr1maN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) horicke trubicky też zapamiętałem ;] :D a Hydra rzeczywiście dla mnie też OWNZ a tu pare fotek od Czechów http://sdhhrabova.com/pct/targi_krakow_2006/index.html Edytowane 30 Października 2006 przez RadeX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr1maN Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Tekst całej piosenki jakby ktoś chciał : Skákal pes přes oves: --------------------- Skákal pes přes oves, přes zelenou louku. Šel za ním myslivec, péro na klobouku ... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woyta Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Dzień dobry. 2RadeX There is your required video with that fall. Enjoy. I am still waiting for rest of files to create our small videoreport. That was really good action. See you in Wroclaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Thanks for the video Woyta :]] That was hillarious :D obczajcie ten film. normalnie gwóźdź programu tegorocznych targów :] -> http://sdhhrabova.com/pct/movie/3046.avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr1maN Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 O żesz ty ale genialne. Wszyscy mi o tym opowiadali, wreszcie zobaczylem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woyta Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Hi. Our video report from Krakow is online. You can find it there: http://pct.hostuju.cz/video/ krakow2006.part1.rar krakow2006.part2.rar 24min 52sec 198,6mb What you can see? Time/čas Chapter / kapitola00:00-01:35 Prepare for a lunch / Příprava na cestu01:36-08:23 Targi tuningu komputerów08:26-10:51 Afterparty alias Skákal pes10:53-12:52 Sing a song / Pějme píseň dokola12:54-18:25 In the end / Závěr výstavy18:26-24:52 And winner is ... / Vítězem se stává ... Enjoy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 thanks for the video, it's cool :]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...