Gość sialala Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Wlasnie na gry.wp.pl znalazlem takiego newsa: Sam & Max powracają 1 listopada 2006 Hatim; piątek, 8 września 2006 Jedna z najbardziej odjechanych przygodówek powraca. Telltale ogłosił już oficjalny termin wydania nowej odsłony klasycznej przygodówki point'n'click. Od 17 października gra będzie dostępna dla użytkowników Gametap.com zaś od 1 listopada – dla pozostałych graczy. Tak więc 1 listopada będzie świętem dla wielbicieli dobrych, pozytywnie zakręconych przygodówek. Jesli tylko nie zrobia z tej gry bezmozgiej klikaniny 'ala ostatnie przygody Larrego - zapowiadaja sie dlugie godziny przed blaszakiem. Dla mnie czesc pierwsza jest nadal najlepsza gra przygodowa w jaka mialem przyjemnosc kiedykolwiek zagrac i mam nadzieje, ze nowa odslona nie bedzie duzo gorsza :) Licze na walenie klolika po lbie :D Obrazki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 juz po samych screenach widać że to nie będzie do końca "normalna" przygodówka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) Wlasnie na gry.wp.pl znalazlem takiego newsa: Sam & Max powracają 1 listopada 2006 Hatim; piątek, 8 września 2006 Jedna z najbardziej odjechanych przygodówek powraca. Telltale ogłosił już oficjalny termin wydania nowej odsłony klasycznej przygodówki point'n'click. Od 17 października gra będzie dostępna dla użytkowników Gametap.com zaś od 1 listopada – dla pozostałych graczy. Tak więc 1 listopada będzie świętem dla wielbicieli dobrych, pozytywnie zakręconych przygodówek. Jesli tylko nie zrobia z tej gry bezmozgiej klikaniny 'ala ostatnie przygody Larrego - zapowiadaja sie dlugie godziny przed blaszakiem. Dla mnie czesc pierwsza jest nadal najlepsza gra przygodowa w jaka mialem przyjemnosc kiedykolwiek zagrac i mam nadzieje, ze nowa odslona nie bedzie duzo gorsza :) Licze na walenie klolika po lbie :D Obrazki Tak sialala i ja na to liczę od dawna. W poprzednią część zagrywałem się całymi dniami. Duża dawka humoru jaka była w Sam&Max hit the road to największa zaleta.Takie jak bicie królika po łbie albo motyw jak turyści skakali na bungge z nosów 4 prezydentów.. Trzeba tam było coś zdobyć i to o ile pamiętam królik został przywiązany i skakał. Takich scen było więcej tylko już ich nie pamiętam. Trzeba by sobie odświeżyć pamięć. Czekam na więcej info. O kontynuacji już słyszałem dość dawno ;) Edytowane 8 Września 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 (edytowane) Mogę napisać tylko jedno: HURRRRAAAAAA! A wyciąganie notatki z kota-informatora? :lol: Żeby tylko nie spaprali, pierwsza część była rewelacyjna (2309465[/snapback] Jesli tylko nie zrobia z tej gry bezmozgiej klikaniny 'ala ostatnie przygody Larrego - zapowiadaja sie dlugie godziny przed blaszakiem. Coś, co mnie zanieniepokoiło: Telltale Games is working with Sam & Max creator Steve Purcell to create an ongoing series of episodic Sam & Max games. We've partnered with GameTap to distribute the first season of games and share in the general revelry. (Dan Connors also got a nice t-shirt out of the deal!) Season 1 will debut this fall at GameTap and on Telltale's site with short, punchy episodes released in rapid succession, each telling a self-contained story, all the while feeding into a grander season-wide arc. Czyli będą wypuszczać grę-epizod co jakiś czas. Do ściągnięcia z GameTap albo ze stronki producenta. Źródło: http://www.telltalegames.com/samandmax/faq Edytowane 9 Września 2006 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Odgrzebuję temat, bo właśnie pojawiło się demko pierwszego episodu. Waży 72MB i można ściągnąć je z GamersHell. Pierwsze wrażenia: - grafika jak na dzisiejsze czasy szału nie robi, ale jest w klimacie pierwowzoru i nie przeszkadza (max. 1280x960). Galeria na GamersHell: KLIK. - głosy bohaterów są w porządku, w tle przygrywa przyjemnna muzyczka, - humor typowy dla pierwszej części, zwłaszcza opisy Sama i komentarze Maxa, - interface [być może zbyt] banalny, klikamy na przedmiot i słychać komentarz bohaterów albo wykonujemy jakąś czynność, - ostatnim zwyczajem demko jest bardzo krótkie (kilka - kilkanaście minut klikania), ale daje minimalne pojęcie o tym, jak będą wyglądały kolejne gry z serii. Ogólnie gierka zapowiada się nienajgorzej, ale i tak wolałbym jedną długą i zagmatwaną przygodę jak w Sam & Max Hit The Road. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Niestety...ostatnio wszyscy ogłupieli i się uparli na gierki serwowane w krótkich epizodach :( Chwilkę pograłem, królik swoje dostał w łepetynę ;)...całkiem sympatyczne... ale wiadomo - wcześniejszych przygód nie przebije... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...