Tranquility Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Witam Poszukuję jakiegoś programu który by za mnie klikał myszką np co kilka sekund... w sumie to nie dla mnie ale sam jestem ciekawy :wink: zna ktoś takie programy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) Co kilka sekund? Znam taki program co klika kilka razy na sekundę. Nazywa się Klickor - tutaj go pobierzesz. Edytowane 8 Września 2006 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Witam Poszukuję jakiegoś programu który by za mnie klikał myszką np co kilka sekund... w sumie to nie dla mnie ale sam jestem ciekawy :wink: zna ktoś takie programy ? Stary temat. Chyba większość firm która płaci za klikanie w baner już to ma opracowane i wywala za to z systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tranquility Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Już znalazłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...