kain Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Otóż moja dziewczyna wraz z grupą koleżanek i kolegów bierze udział w jakimś tam konkursie śpiewania i potrzebne im podkłady. Problem w tym, że ja mam je zdobyć tylko skąd? Potrzebne mi mp3 bez wokalu: Czerwone gitary: "Pluszowe niedźwiadki", "Dozwolone do/od (nie pamiętam :P) lat 18", "Nie zadzieraj nosa", "Tak bardzo się starałem", "Matura", "Nikt na świecie nie wie". "Ładne oczy", "Kwiaty we włosach", "Miasta i ludzi" Jantar: "Tyle Słońca w całym mieście" Niemen: "Płonie stodoła" KASA: "Każdy lubi Boogie" + słowa do tej ostatniej Nie wiem jak to zdobyć, może jest jakiś program wycinający wokal z normalnych mp3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Mam taki programik "Vkaraoke" i do niego są jakieś midy może coś znajdziesz. powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Zdobyłem część tych utworów w midi, ale jak je wypalić jako audio? Nero "Can't read this file" :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Midów nie wypalisz. Musisz je nagrać jako Wave. Najlepiej zsampluj z wyjścia audio i wtedy (na mp3) na Nero. Voila! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 O zgrozo, na AC'97 jakością będę zabijał :P Pozatym brakuje mi jeszcze lepiej jak połowy utworów :( Skąd ja mam to ściągnąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Szukajcie (w sieci) a znajdziecie. Pisz na yahoo np: "Matura.mid"itp. , albo wchodź na strony wykonawców tych utworów. Znajdziesz napewno, ale musisz dobrze szukać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Poszukaj plugina do win ampa ktory ci wokal wytnie ja cos takiego kiedys mialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 ta kiedys tez mialem tego plugina ale nie pamietam jak sie nazywal :oops: ale polecam poszperac w sieci pod haslem Vocal Remover Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 popbaw sie cooleditem np 2000 :) fajny program :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 benek dzięki :D Znalazłem i już mogę w winampie puścić mp3 bez wokalu. Teraz niech mi ktoś powie jak to bez wokalu wypalić :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 jak juz masz tego plugina do usuwania wokalu, to go wlacz. w pluginach "output" wybierz Nullsoft disk writer (Czy jakos tak) i normalnie pusc mp3. winamp powinien zgrac cala muze do wav'a. (w tym czasie muzyki oczywiscie nie uslyszysz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...