pisarz Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Od rana nie dziala mi GG. Wszedłem na stan serwerów i widze, ze tylko jeden nie działa. Oczywiscie zawsze mam takie szczescie i zniosukje, ze akurat lacze sie z tym nieaktywnym. Jak przelaczyc tlena zeby laczyl sie z innym adreszem servera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 GG Server Changer ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 GG Server Changer ;]Od kiedy to programy do GG działają z tlenem ? :mur: ---------------------- Ściągnij sobie wersję testową tlenu (u mnie jest full stable także nie ma co się obawiać ;]) Od wersji 6.0.49 jest możliwość w opcjach wpisania własnego IP serwera GG :) Tutaj znajdziesz najnowszą wersję tlena ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...