LukeXE Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) Heya Jakiś czas temu zrobilem kolejna zabawke, tym razem do uzytku wlasnego. Rotarka 1HP, nowy skraplacz 1,9kW, kapilara na dwóch stopniach, gazy propan-butan + co2 itp itd. Tak wyglada schemat : Troszke fotek z niezaizolowanego układu : I zaizolowanego Separator gazów :rolleyes: Wymiennik przed separatorem gazów. Temperatura HX`a :D :D R290 + CO2 :) No i najniższa temp idle póki co, jeszcze powalczę Niedługo skrobne jakiś update. Edytowane 10 Września 2006 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 uuuu, całkiem dobrze. PS. Ładny "termometr" na tym ostatnim zdjeciu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 za kazdym razem jak pokazujesz nastepna AC, to mnie az skreca ze nie mam kasy na zbudowanie wlasnej :/ etylen jest, wiec raczej nie bedzie problemu wiekszego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Ja to bym sie cieczył, zebys troche "pozyczył tego etylenu, bo prawdopodobnie on tutaj powinien dobrze działac ;) zlituj sie ryba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) Ładna pani asystentka :) ;) Edytowane 11 Września 2006 przez Martinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...