Gość teat Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Cześc, kupielm dzis mikrofon za 10zl :lol2: i nie chodzi na mojej plycie Asus P5P800SE :mur: mimo ze u mojego wujka na Gigabyte k8ns chodzi, mozecie mi powiedziec czemu u mnie nie chodzi. Jesli nie ten dzial to prosze o przeniesienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Podłącz go pod dobre złącze (to pewnie zrobiłeś :) ) i w ustawieniach dźwięku jako WEJŚCIE ustaw mikrofon ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Podłącz go pod dobre złącze (to pewnie zrobiłeś :) ) i w ustawieniach dźwięku jako WEJŚCIE ustaw mikrofon ;)Masz mnie za głupca? :lol: gdzie te wejscie ustawic? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Masz mnie za głupca? :lol: gdzie te wejscie ustawic? :DZdarzają się też takie kwiatki :wink: :? Panel sterowania > Dźwięk i urządzenia audio > Audio > Przy "Nagrywanie dźwięku" klikamy na Głośność i zaznaczamy tam Mikrofon ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Zdarzają się też takie kwiatki :wink: :? Panel sterowania > Dźwięk i urządzenia audio > Audio > Przy "Nagrywanie dźwięku" klikamy na Głośność i zaznaczamy tam Mikrofon ;) Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to taki bajer, nie wiedzialem. thx :lol: temat do zamknięcia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...