s0lid Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Witam... od pazdziernika mieszkam w akademiku, a poniewaz nie chce mi sie zabierac całego PC'ta, to biore lapka... Oczywiscie, nie trudno sie domyslec, ze jesli w kompie mam ponad 400GB przestrzeni, to laptopowe 60GB mi nie styknie :F Chce kupic kieszeń na SATA2, zeby moją 250GB samsunga w nią władowac i przez USB2.0 podłaczyć do laptopa. Czy macie takie kieszenie? Na co zwrocic uwagę? Jaki najlepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> model i gdzie kupić? Dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) Popraw błędy ! Nie istnieją kieszenie na USB dla dysku SATA II są jedynie dla SATA :wink: bo to jest to samo a tworzenie czegoś dla zasady nie ma sensu, USB oferuje przepustowość max ~60MB/s Kieszeni USB -> SATA jest mnóstwo wystarczy wejść do byle jakiego sklepu Edytowane 11 Września 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Popraw błędy ! Nie istnieją kieszenie na USB dla dysku SATA II są jedynie dla SATA :wink: bo to jest to samo a tworzenie czegoś dla zasady nie ma sensu, USB oferuje przepustowość max ~60MB/s Kieszeni USB -> SATA jest mnóstwo wystarczy wejść do byle jakiego sklepu czyli obojetnie jaki wybiore to powinien być ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...