Skocz do zawartości
s0lid

Kieszeń Usb ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam...

od pazdziernika mieszkam w akademiku, a poniewaz nie chce mi sie zabierac całego PC'ta, to biore lapka...

Oczywiscie, nie trudno sie domyslec, ze jesli w kompie mam ponad 400GB przestrzeni, to laptopowe 60GB mi nie styknie :F

Chce kupic kieszeń na SATA2, zeby moją 250GB samsunga w nią władowac i przez USB2.0 podłaczyć do laptopa.

Czy macie takie kieszenie? Na co zwrocic uwagę? Jaki najlepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> model i gdzie kupić?

Dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popraw błędy !

Nie istnieją kieszenie na USB dla dysku SATA II są jedynie dla SATA :wink: bo to jest to samo a tworzenie czegoś dla zasady nie ma sensu, USB oferuje przepustowość max ~60MB/s

Kieszeni USB -> SATA jest mnóstwo wystarczy wejść do byle jakiego sklepu

Edytowane przez Zawadaki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popraw błędy !

Nie istnieją kieszenie na USB dla dysku SATA II są jedynie dla SATA :wink: bo to jest to samo a tworzenie czegoś dla zasady nie ma sensu, USB oferuje przepustowość max ~60MB/s

Kieszeni USB -> SATA jest mnóstwo wystarczy wejść do byle jakiego sklepu

czyli obojetnie jaki wybiore to powinien być ok?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi