mateo1977 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 No wlasnie panowie bo jestem laikiem w sprawach systemu a patrze w informacje systemu w xp'eku a tam karta muzyczna i graficzna sa pod jednym IRQ 16 . no i mam pytanie jak moge recznie roztysponowac te przerwania recznie. z gory wielkie dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 z poziomu windowsa xp/2000 niedarady, albo w biosie, albo zmieniasz kolejnosc kart w slotach pci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 tylko ja mam ta sama karte co ty a mam na tym samym przerwaniu co zintegrowana karte muzyczna , a wbiosie moge ale porty PCI tylko zmienic w ktorych nic niemam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 hm a chesz zmienic to przerywanie, bo komp niestabilnie chodzi cczy jak?, jak jest wszytko wporzadku to nietrzeba konieznie zmienaic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...