stasimon Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 witam mam problem z moim laptopem, walnely mi 2 klawisze i jak narazie nie znalazlem na aukcjacvh allegro czy ebay klawiatury do mojego lapka! oczywiscie zostaje serwis ale 400zl za klawiature jak tylko walnely mi dwa klawisze (wyskoczyly bo pekly te zawiasy) to gruba przesada! ktos tam na allegro zalatywia klawiatury ale musi znac dokladny model klawiatury! wiem ze niektorzy z was rozkrecali swoje lapki wiec moze jak bedziecie to robic nastepnym razem mozecie sprawdzic jakie oznaczenie ma ta klawiatura? ja mam na gwarancji lapka bo kupilem go 3 miesiace temu i nie chcialbym stracic gwarancji! wiec jesli ktos moze sprawdzic to pelne oznaczenie klawiatury to bede bardzo wdzieczny! ewentualnie moze wiecie gdzie mozna kupic taka tania klawiature albo same 2-3 klawisze z zawiasikami? pzd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hush Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Ja mam :) Ale nie mam takiego malutkego wkrętakai nie odkręce kalwiatury :/ Z tego co zauważyłem to w niektórych Fujitsu-Siemens montowane są identyczne klawiatury co w LG: na przykład ta: http://allegro.pl/item125759701_klawiatura...40_uzywana.html ... Jest bardzo podobna do tej z LG GE50 / LE50 (ciut inny układ ale wymiarowo by sie zgadzało ... tylko co ze wtyczką ? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...