Skocz do zawartości
marek123

Intel Pentium D 920

Rekomendowane odpowiedzi

przeczytałem wszystko no ale nie mogę podkręcić (jak byście mogli wytłumaczyć łopatologicznie) jak to zrobić ?(kroczek po kroczku)

jak próbowałem to coś w BIOSie nie mogłem przestwić niczego ja by było zablokowane (jeśli było to zablokowane to jak to odblokować?)

Edytowane przez marek123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba mi wyszło włączyłem cpu-z żeby sprawdzić i tam się wyświetla że już mam 2,9

dane:

procesor: Intel Pentium D 920

płyta główna: 775Twins-HDTV

zasilacz to jest problem bo ja mam plombe na kompie (jeszcze na gwarancjji) może da się to jakoś sprawdzić inaczej?

pamięć :DDR2 512

czy jak w CPU-Z wyświetal mi się że mam 3,2 to oznacza że już go podkręciłem ? a i jeszcze jak zwiększyć moc zasilania ?

Edytowane przez marek123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba mi wyszło włączyłem cpu-z żeby sprawdzić i tam się wyświetla że już mam 2,9

dane:

procesor: Intel Pentium D 920

płyta główna: 775Twins-HDTV

zasilacz to jest problem bo ja mam plombe na kompie (jeszcze na gwarancjji) może da się to jakoś sprawdzić inaczej?

pamięć :DDR2 512

czy jak w CPU-Z wyświetal mi się że mam 3,2 to oznacza że już go podkręciłem ? a i jeszcze jak zwiększyć moc zasilania ?

Skoro masz plombe na budzie to jest to pewnie jakis marketowy zestaw wiec zasilacz standardowy razem z buda ;) Dlatego nie spodziewaj sie po nim wiele :)

Co do CPU-z to tak jak ci wyswietla to tak jest ;) GRATULACJE Ruszyłeś głową i poradzileś sobie :D :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi