Skocz do zawartości
pisarz

Jaki Zasilacz?

Rekomendowane odpowiedzi

Cena zasilacza nie moze przekraczac 350zł. Zasilacz musi spokojnie uciagnac sprzęt rzędu:

Intel C2D E6300@

GF7950GX2 oraz karty ktore wejda niedlugo (na mysli mam te z DX10)

Asus P5W DH

4GB RAM

320GB SATAII

oraz inne podzespoły.

Zastanawiam sie nad jakims taganem badzo be quiet. Zasilacz musi posiadac wszystkie nowe wejscia, tak zebym mogl bez problemu podlaczyc plyte, dyski, karty graficzne i inne, milo by bylo jakby jeszcze był zapas mocy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena zasilacza nie moze przekraczac 350zł. Zasilacz musi spokojnie uciagnac sprzęt rzędu:

Intel C2D E6300@

GF7950GX2 oraz karty ktore wejda niedlugo (na mysli mam te z DX10)

Asus P5W DH

4GB RAM

320GB SATAII

oraz inne podzespoły.

Zastanawiam sie nad jakims taganem badzo be quiet. Zasilacz musi posiadac wszystkie nowe wejscia, tak zebym mogl bez problemu podlaczyc plyte, dyski, karty graficzne i inne, milo by bylo jakby jeszcze był zapas mocy ;)

jak masz trochę wolnego grosza to radzę dorzucić parę złotych i kupić ten zasilacz

Enermax Liberty 500W 389zł

http://www.4max.pl/default.asp?produkt=2262

ps.

na zasiłkach się nie oszczędza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak masz trochę wolnego grosza to radzę dorzucić parę złotych i kupić ten zasilacz

Enermax Liberty 500W 389zł

2318643[/snapback]

Temat do zamknięcia?

Ech...

sorki za pomyłke w dziale, juz wysłałem raport z prosba o przeniesienie do odpowiedniego działu.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi