Arreat Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) Szukam we Wrocławiu sklepu który będzie posiadał przejściówki- najważniejsze: Jack 2.5mm-> 3.5mm Wzmacniacz na baterię- 3.5mm wtyk, wyjscie 3.5mm też :D Adapter na 3x Jack 3.5mm albo, 2x adapter na 2xjack 3.5mm :D Nikt tego nie mial- MM, 4speed, arest :) QED: Wzmacniacz na AA! Edytowane 15 Września 2006 przez Arreat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 kazdy sklep elektroniczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arreat Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Mógłbyś podać? Ja po szkole odwiedziłem cały mój rejon- koło Galerii i nie było -.- 4speed nie, arest nie, MM nie, a gdzie są małe sklepiki nie wiem. Dlatego się pytam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S@m@rytamin Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Mógłbyś podać? Ja po szkole odwiedziłem cały mój rejon- koło Galerii i nie było -.- 4speed nie, arest nie, MM nie, a gdzie są małe sklepiki nie wiem. Dlatego się pytam. A na dworcowej patrzyłeś ? albo na tęczowej ? Tam napewno maja. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arreat Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Nie nie patrzyłem- dzięki, sprawdzę! To jest koło Wrocławskiego Biura Prasowego(czy jakoś tak), prawda? Bynajmniej sprawdzę- dziękuję! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S@m@rytamin Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Nie nie patrzyłem- dzięki, sprawdzę! To jest koło Wrocławskiego Biura Prasowego(czy jakoś tak), prawda? Bynajmniej sprawdzę- dziękuję! Na dworcowej naprzeciwko przystanku autobusowego a na tęczowej, to najbliżej idąc od strony dworca swiebodźkiego kolo żabki. Powodzenia Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 MM, 4speed, arest to sa sklepy multimedialno-komputerowe (mm jeszcze agd) chodzi mi o sklepy elektroniczne w stylu czesci ELEKTRONICZNE nie komputerowe jestem z pozniania ale przechodzilem przez to samo co ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arreat Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 w ALEX'ie znalazłem przejściówki- okazało się że nie trzeba nawet mieć wzmacniacza :D DZIĘKUJĘ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...