Gość Majkel Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Chyba pociągnąłem za słuchawki i rozklekotałem gniazdo jack. Płyta nowa bo dopiero niecały miesiąc ma a jak wetknę kabelek i raz zaszkoczy to idzie jedna strona a jak mocniej to druga (tzn na drugi głośnik) I teraz - czy opcłaca sie kupić jakąkolwiek dźwiekówkę zamiast tej zintegrowanej na płycie głównej ? Bo narazie jadę na tym drugim niebieskim wyjściu ale coś jakość słaba jest (przekonfigurowałem troche :P) Pomóżcie... Co zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 eh Jak sie bardzo postarasz to za pare zlotych cos takiego mozna naprawic ;] uzywajac dodatkowych wyjsc na mobo tych do audio frontu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 eh Jak sie bardzo postarasz to za pare zlotych cos takiego mozna naprawic ;] uzywajac dodatkowych wyjsc na mobo tych do audio frontu A może jakąś instrukcję?? :) Bo myślałem o tym ale nie wiem jak sie do tego zabrać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 manual ? lutownica kable i gniazdo troche cyny koszulek i dzialasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 manual ? lutownica kable i gniazdo troche cyny koszulek i dzialaszNo ok fajnie . A teraz chce jeszcze wiedzieć czy jakaś dźwiekówka za 40 zł będzie lepsza czy gorsza od mojej zintegrowanej na 9npaj ?? Bo nie oddam płyty na gwarancje (2 tygodnie bez kompa ? no way) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...