Gość robot Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Znajomy chce kupic kierownice do gier samochdowych z pedalami jakas skrzynia biegow itp bajery nie ma kompletnie o tym pojecia , co mozecie polecic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Momo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 DFP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 to w koncu co jest lepsze :) i jak mozna rozwinac te skroty:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elCooL Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 MOMO -> Logitech MOMO Racing DFP -> Logitech Driving Force Pro Troche przez ostatnie dni poczytalem o kierownicach i zdecydowanie wszyscy polecaja DFP. Ewentualnie kolega moze zdecydowac sie jeszcze poczekac na Logitech G25, ktory bedzie kosztowal 1200zl ;) Ja sam chce kupic kierownice i na pewno zdecyduje sie na DFP. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Jaka kierownica do 200zł ? Myśle nad czymś takim. Chase booster Manta compressor Masta Supercharger Miał ktoś je w łapie? Czy może coś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 ja mam mante compresora. jest spoko ale plastik trzeszczy i nie da sie skalibrowac (nie ma softu a ten krzyrzyk mi drzy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Narazie najbardziej mi się podoba Booster głównie za 270o jak i ustawienia klawiszy na kierownicy oraz pokrętło regulacji czułości. Ma ktoś może tą kierownice interesuje mnie jakość jej wykonania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 mam compressora :] przyjemna kierownica za 150zł :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Dobra teraz się też zastanawiam nad Logitech Formula Vibration Feedback Wheel ale szukam i niemoge znaleźć z czego wykonana i ile stopni. Lub Formula Force EX. Edytowane 25 Września 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...