McBenner Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Jakie macie napiecie na mostku polnocnym, bo u mnie wynosi ono przewaznie w okolicach 1.6V, wydawalo mi sie ze norma to 1.5V, ale moze sie myle. Jak jest u innych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZIggy Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 ja mam 1,58 V caly czas wg Epoxowego USDM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 1,58 do 1,60 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 e to u mnie identycznie, a juz myslalem, ze mam jakis szczesliwy egzemplarz z wiekszym napieciem ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Jak teraz patrze to mam 1.57V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytman Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 male wachania miedzy 1,53 - 1,57V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...