FumFel_20 Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Siema. Mam zamiar zrobić ze starego kompa serwer.Mój probolem polega na tym że mam cztery kostki pamięci SIMM i na płycie są też cztery wejścia na te pamięci.Jak zdobyłem tego kompa było tam włożone już dwie kostki, a te dwie następne wyjołem ze starego kompa.I teraz jest problem:Czy wszystkie rodzaje pamięci SIMM razem chodzą?Mam osobno jedną kostke w której banki pamięci są ułożone poziomo ( sześć sztuk, dwustronna), jedną jedno stronną, osiem układów pamięci i dwie następne które już siedzą w tym kompie: jedna jednostronna KINGSTONA :twisted: cztery banki pamięci, a druga dwu stronna po sześć banków z każdej strony.Czy wszystkie SIMMy razem wspułpracują??? Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Ja mam 2 rodzaje pamieci i jakoch chodzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Tez mam wlozone rozne kosci i wszystko jest ok. Włoz te pamieci do kompa i sie przekonasz:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 OK dzięki, tak właśnie zrobie i mam nadzieje że nic nie skopce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...