Nessay Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 yo :) Wlasnie podkrecam procka po wczesniejszym odblokowaniu go (to ten co w podpisie). Mam problem, bo ustawilem mu multiplier na 10,5, fsb na 166, ratio na 5, i to jest teraz 1.7 z kawałkiem. Problem w tym, ze w Sisofsandra pci ma 42 mhz.... Dlaczego, skoro mam ratio na 5? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 yo :) Wlasnie podkrecam procka po wczesniejszym odblokowaniu go (to ten co w podpisie). Mam problem, bo ustawilem mu multiplier na 10,5, fsb na 166, ratio na 5, i to jest teraz 1.7 z kawałkiem. Problem w tym, ze w Sisofsandra pci ma 42 mhz.... Dlaczego, skoro mam ratio na 5? 8O Quest przecierz bylo o tym tyle razy na forum ze az wstyd ze o to jeszcze pytasz :twisted: Sandra zgaduje wyniki BTW u mnie tez taka pokazuje na jakim napieciu masz proca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 hmm jesli było to goronco przepraszam! Po prostu ostatnio jestem zabiegany i nie mam czasu wszystkiego sprawdzac itp. narazie nie bede podawal co i jak bo jeszcze jestem w fazie podkręcania :) btw: duzo mi da podniesienie napiecia na ddrach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 btw: duzo mi da podniesienie napiecia na ddrach? jesli masz slabe pamieci to powinno pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...