Gość Majkel Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Witam. Od wczoraj słysze coś dziwnego z wnętrza budy. Tak jakby ktoś co chwile zmniejszał i zwiększał obroty jednego z coolerów ale niestety nie moge zlokalizować, który to (mam ich w sumie 7: grafa, grafa, proc, mobo, buda, buda, zasilacz.) Jak sie z tym uporać ? edit: juz zlokalizowałem ale teraz kolejny problem. Wentyl na jednej z 7300gt (ten zwykł od galaxy) zaczął harczeć. Czego to może być wina ? Edytowane 19 Września 2006 przez Majkel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 przeczysc go powietrzem w spraju w razie czego troche oleju i powinien normalnie dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Ok. Własnie. Jakiego oleju. Co do wycia to wywaliłem z budy wentyl 40mm który nie wiem po co miałem z tyłu. Teraz nic nie wyje, nie trzeszczy i jest o połowę ciszej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Ok. Własnie. Jakiego oleju. Co do wycia to wywaliłem z budy wentyl 40mm który nie wiem po co miałem z tyłu. Teraz nic nie wyje, nie trzeszczy i jest o połowę ciszej :) Już myślałem że to ten od Zalmana ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...