sesq Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Witam, Mam 1 karte sieciową i do niej idzie 1 kabel z internetem, mam 2 IP ( zewnatrzny i wewnetrzny ) , moge go zmieniac wpisujac inny adres ip, bramy i maski. Czy moge uzywac 1 IP do sciagania czegostam a na drugim grac w gre w internecie rownoczesnie na jednym komputerze ? Edytowane 19 Września 2006 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 i zapewne myślisz ze to Ci pomoże oszukać providera i nie będziesz miał lagów? :) jak na mój gust, to 1 łącze = 1 IP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~Paweł Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Eee... nie jestem pewien ale wydaje mi sie że w necie i tak bedzie widoczny tylko IP zewnetrzny nie? Wiec nie skorzystasz sobie z dwóch z jednego komputera. Ja mam jedna neostarda, która obsługuje dwa kompy i IP jest taki sam dla jednego i drugiego... :] Jeżeli coś sie nie zgadza to mnie poprawcie, też chętnie podciągne swoją wiedzę! :) Pozdrowionka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...