koniu84 Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 poszukuje nowego laptopa!!!tylko nie wiem za bardzo jakiego!!Dosyc dlugo spędzilem na szukaniu tego wlasciwego i mam pare typów, jednak ostatnio mam juz metlik w glowie. mam prośbe: doradzcie mi prosze cos dobrego! Moje finanse niestety ograniczaja sie do ok 3500zl (choc moze troche przewyzszyc)! nie zalezy mi na jakiejs wbudowanej kamerze czy podobnych gadzetach.Poprostu chce laptop na dosc dobrym osprzecie. Dajcie swoje propozycje. Za odpisanie wielkie dzieki.Pozdawiam!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marotf Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Ja polecam Ci laptop HP nx7400 EY508ES http://www.gvcnet.pl/?mod=5&id=502 Też długo się zastanawiałem i wreszcie jego zamówiłem ze względu na ilość ramu, który ostatnio podrożał jak i bardzo mocny procesor z możliwością późniejszej wymiany na Core 2 Duo. Wadą jego jest słaba karta graficzna, brak wyjścia TV, czytnika kart. Nie posiada także kamery i chyba mikrofonu, ale mnie te gadżety nie potrzebne. Matryce ma szklaną, niektórym to przeszkadza ale myśle że idzie się do niej przyzwyczaić. Polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 @ Koniu : na litosc boska, czlowieku, napisz przynajmniej do czego ten laptop ma byc, jakiej wielkosci no cokolwiek!! :mur: @ marotf : nie myl go, ze szklana matryca przeszkadza, bo jest to twoja opinia a nie fakt. Ja mam lustro i mi NIC nie przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniu84 Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Procek: intel core duo chociaz intel core 2 duo mile wskazany matryca lcd:15" , 15,4" dysk: 80GB pamiec: 1Gb Dobrze jakby mial wejscie Tv Przeznaczenie: do prac codziennych,przegladanie internetu,gry, tv, praca np.Auto Cad aha no i zeby mozna bylo filmiki ogladac i muzyke sluchac!! Zalezy mi na wygladzie!!dobrze jakby nie byl caly czarny Edytowane 21 Września 2006 przez koniu84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...