Skocz do zawartości
koniu84

Szukam Laptopa

Rekomendowane odpowiedzi

poszukuje nowego laptopa!!!tylko nie wiem za bardzo jakiego!!Dosyc dlugo spędzilem na szukaniu tego wlasciwego i mam pare typów, jednak ostatnio mam juz metlik w glowie. mam prośbe: doradzcie mi prosze cos dobrego! Moje finanse niestety ograniczaja sie do ok 3500zl (choc moze troche przewyzszyc)! nie zalezy mi na jakiejs wbudowanej kamerze czy podobnych gadzetach.Poprostu chce laptop na dosc dobrym osprzecie. Dajcie swoje propozycje. Za odpisanie wielkie dzieki.Pozdawiam!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam Ci laptop HP nx7400 EY508ES http://www.gvcnet.pl/?mod=5&id=502

Też długo się zastanawiałem i wreszcie jego zamówiłem ze względu na ilość ramu, który ostatnio podrożał jak i bardzo mocny procesor z możliwością późniejszej wymiany na Core 2 Duo. Wadą jego jest słaba karta graficzna, brak wyjścia TV, czytnika kart. Nie posiada także kamery i chyba mikrofonu, ale mnie te gadżety nie potrzebne. Matryce ma szklaną, niektórym to przeszkadza ale myśle że idzie się do niej przyzwyczaić. Polecam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ Koniu : na litosc boska, czlowieku, napisz przynajmniej do czego ten laptop ma byc, jakiej wielkosci no cokolwiek!! :mur:

@ marotf : nie myl go, ze szklana matryca przeszkadza, bo jest to twoja opinia a nie fakt. Ja mam lustro i mi NIC nie przeszkadza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Procek: intel core duo chociaz intel core 2 duo mile wskazany

matryca lcd:15" , 15,4"

dysk: 80GB

pamiec: 1Gb

Dobrze jakby mial wejscie Tv

Przeznaczenie: do prac codziennych,przegladanie internetu,gry, tv, praca np.Auto Cad aha no i zeby mozna bylo filmiki ogladac i muzyke sluchac!!

Zalezy mi na wygladzie!!dobrze jakby nie byl caly czarny

Edytowane przez koniu84

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi