Laweciarz Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Ale kto nie ryzykuje, ten nie żyje. Sam się na WC szykuję, tylko najpierw muszę chłodnicę jakąś dorwać- nawiększy wydatek :( Czy ja wiem, czy najwiekszy wydatek to chlodnica :?: Ja za swoja dalem 60 zetow wiec nie za duzo :) Ja za swoją dałem 42zł i jest to największy wydatek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Jakbys przepuscil od czasu do czasu jakis pradzik przez ta wode, to chyba by wtedy byl proces odwrotny co nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Ale kto nie ryzykuje, ten nie żyje. Sam się na WC szykuję, tylko najpierw muszę chłodnicę jakąś dorwać- nawiększy wydatek :(Czy ja wiem jak sie dobrze zakrecisz to i za darmo np z piecyka do grzania wody a ja za swoja pierwsza dalem 20zl od poldka cu i ta co teraz mam tez cu z piecyka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...