maax990 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) witam mam dylemat ktory lcd wybrac napewno 19 no i reszta to dla mnie czarna magia wiec prosze o pomoc narazie znalazlem te 2 mieszcza sie mniej wiecej w cenie ktora moge wydac tak do 1000 http://allegro.pl/4389_19_cali.html?id=438...w=gtext&p=1 badz ten http://allegro.pl/item127178916_lg_flatron..._gw100_pix.html chyba ze zapodacie cos innego? dodam ze gram w coda2 i ogladam www Edytowane 20 Września 2006 przez maax990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Booooze jest na forum juz z 10 takich tematow, poszukaj poczytaj, a nie od razu nowy temat zakladac.... 1000zł - benq fp91gp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maax990 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 i co mi poleciles wlasnie ze czytalem i ten benq jakos czasem ma bad pikselki raczej mi chodzi zeby lcd byl bez kupy na wyswietlaczu chyba ze tobie sie takie cos podoba??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 i co mi poleciles wlasnie ze czytalem i ten benq jakos czasem ma bad pikselki raczej mi chodzi zeby lcd byl bez kupy na wyswietlaczu chyba ze tobie sie takie cos podoba???A czy wydaje Ci sie, ze kupujac monitor za 1000zl dostaniesz trzy letnia gware na zero bad pikseli? Widzialem tylko jedna oferte gdzie producent dawal taka gwarancje (byla to 17" za 800zl, marki nie pamietam). Kupujac nawet monitor za 2000zl mozemy byc swiadkami niemilej niespodzianki w postaci bad/sub piksela. Zawsze mozna sobie wykupic dodatkowa gware w sklepie (o ile ja ma) na uszkodzone piksele. Sa ta jednak dodatkowe koszty i czas takiej gwarancji wynosi tydzien/miesiac. Jezeli zadowala Cie matryca TN to mozesz sobie kupic tego LG. Widze, ze ma nawet gware 30 dniowa na martwe piksele. Jednak (IMO) to co wyswietla matryca TN to jest wlasnie 'kupa' i 100 razy wolalbym monitor z bad pikselem, a na lepszej matrycy. Lepiej miec mala kupke ledwo widoczna na ekranie niz wielkie G na calym. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...